Η εταιρία «Ασλανίδης» εκτός από την συνεχή κατάρτιση των εργαζομένων επενδύει και στην αναβάθμιση και βελτίωση του εξοπλισμού της, ακoλουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, για να μπορεί να προσφέρει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως :

 1. Την μελέτη και τον σχεδιασμό του κήπου , πάρκου, τοπίου.
 2. Τα χωματουργικά και στραγγιστικά έργα, όπως και την προετοιμασία του εδάφους.
 3. Την μελέτη και εγκατάσταση ποτιστικού συστήματος
 4. Την φύτευση
 5. Την σπορά ,υδροσπορά και εφαρμογή έτοιμου χλοοτάπητα
 6. Την εδαφοκάλυψη
 7. Την μετέπειτα συντήρηση του χώρου.

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Αξιολόγηση και μελέτη του χώρου σύμφωνα με τις αρχές της αρχιτεκτονικής τοπίου, ώστε να γίνει λειτουργικός σχεδιασμός και επιλογή υλικών ,για την μεγαλύτερη αξιοποίηση του τοπίου όσο μικρό η μεγάλο είναι. Προσεκτικός σχεδιασμός και αξιοποίηση όλων των θετικών του στοιχείων.

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

Κατάλληλες εργασίες μορφοποίησης του εδάφους και στράγγισης

ΑΡΔΕΥΣΗ

Σχεδιασμός και κατασκευή αρδευτικών συστημάτων με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Σωστή λειτουργία άρδευσης με πλεονέκτημα την ανάπτυξη του χλοοτάπητα και των φυτών. Εξοικονόμηση νερού και μείωση κόστους εργατικών και συντήρησης.

ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

Οι φυτεύσεις γίνονται με βάση τα οικολογικά κριτήρια, την ανθεκτικότητα των φυτών , την λειτουργικότητα και τέλος την αισθητική του κάθε φυτού.

ΣΠΟΡΑ - ΥΔΡΟΣΠΟΡΑ - ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ - ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ

Η υδροσπορά είναι μέθοδος η οποία χρησιμοποιείται σε περισσότερες εφαρμογές από την παραδοσιακή σπορά. Ο χώρος ψεκάζεται με ειδικό μείγμα το οποίο περιέχει σπόρο, εδαφοβελτιωτικά, λίπασμα, νερό και κυτταρίνη. Αυτό δημιουργεί συνθήκες να ριζοβλαστάνουν τα φυτά πολύ πιο γρήγορα, δημιουργεί ομοιόμορφο φύτρωμα και δεν αφήνει τον σπόρο να τον παρασύρει η επιφανειακή απορροή του νερού. Η υδροσπορά είναι μια γρήγορη, οικονομική και αποτελεσματική μέθοδος για την εγκατάσταση της νέας βλάστησης. Ο έτοιμος χλοοτάπητας δίνει το άμεσο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή έργου. Μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα. Ένα γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμο σε 4 μόνο μέρες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με ταχύτητα όλες τις εργασίες συντήρησης που χρειάζεται οποιοσδήποτε χώρος πρασίνου.

Εργασίες όπως :

 • Κλαδέματα δένδρων, θάμνων, μπορντούρες.
 • Μάζεμα κλαδιών, θρυμματισμό και επαναχρησιμοποίηση των υπολειμμάτων. (μεγάλο πλεονέκτημα γιατί αποφεύγουμε το πέταμα χρήσιμων υλικών)
 • Φροντίδα χλοοτάπητα (κοπή, λίπανση, εξαέρωση, αερισμό)
 • Εποχιακές εργασίες.

Είμαστε

Μία εταιρία η οποία αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία που έχει σχέση με τον κήπο,τα πάρκα και την αποκατάσταση τοπίων όπως λατομεία ,δρόμους. Έχουμε έδρα μας τους Σιταγρούς της Δράμας. Οι συνεργάτες μας είναι οι πιο πολλοί από τον νομό Δράμας

Φωτογραφιες

Go to top